2022. május 19., csütörtök

SZÍV SZÚTRA :)



A KEDVENC LÁTSZÓLAGOS ÖNELLENTMONDÁSOM :-)) 

(ÉS A GYÉMÁNT SZÚTRA...!)


((ÉN EZEKET GYAKORLOM))


A FELEMELKEDÉST EGYÉNILEG EZ PEDIG ELŐSEGÍTI:

https://youtube.com/playlist?list=PL2pd_L-8kP7rrPIR7e81P16Ezc8t8d4Vb

9 megjegyzés:

  1. A másik kedvenc ÖNELLENTMONDÁSOM az "egyidejű" KáliYuga - DvaparaYuga (Krishna kontra Kriya :) ami egy TérIdőrezonancia Frekvenciák eltérő megélése (Laplace Lagrange Transzformáltja "kozmikusan egyéni szinten")

    VálaszTörlés
  2. Ezt egy órás videóban elmesélem, mert van értelme: Kriya Yógik másképp "mérnek"! :)

    VálaszTörlés
  3. Addig itt van ilyesmiről tudományos cikk egy: https://raketa.hu/a-grafen-tanulmanyozasakor-jottek-ra-hogy-letezhet-egy-teljes-vilagmindenseg-amely-a-mienket-kiegesziti

    Meg mégegy: https://hamuesgyemant.hu/kultura/fizikus-parhuzamos-valosag

    VálaszTörlés
  4. Moiré + Fourier = az Élet minden Szívdobbanása egyfajta Sámántranszba ejt bennünket: így hangolódunk Rá a Kozmikus KálaPurushára (Paramattva vibrációjára)

    Amilyen a mi Szívünk hulláma, az interferál a Teljes Spektrumú TatPurusháéval és olyan lesz a megélésünk, élettapasztalatunk és Létfelfogásunk.

    Namost mind a kettő hulláma éberségünk frekvenciája által mintavételezve hanyatló vagy aktívan felfutó hullámívére lesz rá az idők során hangolódva (pl. Hosszúmeditációban)

    A kozmikus ciklus így élhető megarészlegesen az egyéni elmével, az indivídummal.

    A hanyatló hullámrészekre való éberségünk az a KaliYuga, a roskadásokra. A hullámok többi része esik a vakfoltra. Egy felébredett a hullámforma egészét látja. Időn túl van. Ez lesz majd a videóban : )

    VálaszTörlés
  5. Ígyvagyunk mi egyénileg mindannyian kimatizál(ód)VA.

    Hogy melyik hullámfázisra vagyunk ráhangolódva (éberségünk által mintavételezve azt), változtathatjuk, javíthatjuk egyénileg is meg kozmikusan.

    VálaszTörlés
  6. Tehát ha a Világ felé a figyelmünkkel a Fonákos időintervallumokban fordulunk (és magunk felé a színe pillanatokban) mikroszekundomokban és makrotartományokban - tehát "fals ritmusban" éljük azt, akkor alakul ki "KaliYuga élménypark" :) Napszakonként véve pl. 4 ilyen (Sattva Rajas TAMAS) tartomány van. A Gunáknak (összetetten :) egymásbaágyazott a váltakozása. (A fonák a Tamasz :) A KaliYugát pl. az dominálja. Művészi módon viszont (BódhiSzattvaként) Szata Yuga rásza.

    VálaszTörlés
  7. EZen vonalon továbbmenve és megerősödve e MahaMudra SzívSzútra és Főfogás elég lesz ahhoz, hogy a természet természetét meg is Változtathatod (kevésbé lesz szeszélyes): sőt, belőle Kundali lesz! (Umá Parvati :)
    EZen megfigyeléssel (az éberségtől) Tamaszból Radzsasz, Radzsaszból Szattva lesz.

    VálaszTörlés
  8. Összefoglalva:

    Tehát mintavételi frekvenciád van a saját Kozmikusan Kymatizált Hullámaidra :) amiből állsz! :)

    A Kymatizáció továbbá 7 rezonanciasíkon történik
    A Csakrák és Kóshák sz.

    Továbbá tehát (:

    DvaparaYuga van Yogananda vonalon (Satya Yuga - Kriyananda :) éshátugye KáliYuga -Haidakhan Baba és Krishna

    Ezzel nem azt mondom, hogy az Üresség valójában Forma (alak és háttérhez hasonlóan) és akkor a KáliYuga SataYuga :) hanem hogy EGYÉNILEG kozmikusra felébredett tudatszinten OLYASMI :) elve 10% KaliYugát tartalmaz csak a teljes 4 korszak (és ezt ebben a tudatban éli)

    Ez nem az, hogy nem tudjuk, melyik van, hanem hogy mindegyik elérhető
    tudatilag!

    Áldásom :)

    VálaszTörlés
  9. (U.i.: A cikkekben említett (Einstein által feltárt) Kozmikus Állandó-ról be fog bizonyosodni, hogy nagyon is Élő "Állandó" :)

    VálaszTörlés